Domácí symfonici Wishmasters konečně znovu na pódiích

Vydáno: 18.07.2018 20:10 - Redakce

Letní koncertní sezóna je v plném proudu a určitě v ní nepřehlédněte naše pravděpodobně nejlepší zástupce symfonického metalu: Wishmasters. Jejich vystoupení s parádní pyrotechnikou a výtečnou muziku stojí za to.
Jejich příběh v posledních týdnech je dramatický jako scénář k hudebnímu filmu. Posuďte sami, stačí si to jen představit: máte připravené celé album, nasmlouvané turné, nacvičené nové vystoupení, připravený merch a už jen čekáte, kdy to celé spustíte. A najednou vám zpěvačka vlastní kapely řekne, že odchází. Můžete se tedy se vším rozloučit, protože najednou nemáte v ruce nic a statisíce, které vás stálo studio, videoklipy a další věci, se prostě vypařily do nicoty jako voda na poušti. Beznaděj a zklamání ve vás roste, ale máte tak rádi muziku, že se nechcete vzdát bez boje. A štěstí přeje připraveným, protože se zázraky se dějí!

A právě tak i Wishmasters: v podstatě rychlostí blesku nalezli novou a skvělou zpěvačku, italskou pěnici Shirley Tracanna, mladou, talentovanou a dychtivou se na pódiu pro heavy metal rozkrájet. Fanoušci mohli ulehčeně vydechnout: skupina se zavřela do zkušebny a dala se do práce. Shirley se učila repertoár předchozího alba "Beatrice", který nemůže na koncertech chybět a zároveň musí přezpívat i písně na novém albu, "Afterwol", které se připravuje.

To je samozřejmě kupa práce a Fakker je rád, že může konstatovat: dobrá práce, protože vystoupení v Chrastavě bylo prostě prvotřídní! Takto má vypadat show: skvělý soulad hudby a vizuální podívané, kapela v té nejlepší formě a zpěvačka, které umí předat radost z muziky i další emoce. Následné koncerty v Polsku, Německu a samozřejmě i u nás utuží tuhle našlápnutou partu a až se nové CD objeví, očekávejte opravdovou bombu! Fakker bude ve střehu, na to spolehněte.

 
JEDEME DÁL!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení