Made By Zero interview: Než poslouchat z jukeboxu nějaké hrůzy, to radši celé album Spice Girls

Vydáno: 03.08.2018 11:35 - Petr Adámek

Made By Zero z Uherského Hradiště mají venku čerstvou desku Between The Beginnings And Machines. Název vyznívá lehce apokalypticky, co tedy přinese budoucnost? Na to jsme se zeptali přímo kluků.
Co nás čeká v budoucnosti? Co tady bude za dvacet let?
Tak asi budeme slavit třicet let fungování kapely a bude hrozná kalba. (smích) Jinak doufáme, že budeme ještě kamarádi a že nás stroje nepozabíjejí. Je tu ale riziko, že negativní aspekty se budou víc a víc prohlubovat. Stačí se podívat, jak se za posledních deset let společnost změnila. Všechno dobrý, co uděláš, ti někdo zhejtuje. A to jde ruku v ruce s faktem, co se děje obecně ve společnosti, v politice atd. Pokud se něco nezlomí, pokud nepřijde válka nebo nevypnou ty internety (smích), tak si myslím, že společnost se bude pohybovat od desíti k pěti. Například si nepamatuju situaci, kdy bych si normálně mohl sednout v hospodě a neslyšel bych od vedlejšího stolu nadávky nebo nějaký hrůzy z jukeboxu.

Koho myslíte?
Není třeba jmenovat. Ale radši naházíme sto kaček do jukeboxu a pustíme si celé album Spice Girls! (smích) To ale nemá co dělat s politikou. Někteří lidi jsou normální dementi. Ale to je zase odraz společnosti, kde je chyba už ve vzdělávání.

Najdeme takovou tematiku i na nové desce?
Ne. My se zásadně chceme vyhýbat politice.


Full rozhovor najdete v červencovém Fakkerovi. Sehnat ho můžete přes náš eshop.

Made By Zero F!

MADE BY ZERO - BETWEEN THE BEGINNINGS AND MACHINES (FULL ALBUM) 2018




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení