NOFX kvůli hloupým kecům dostali zákaz hraní ve své domovině v USA

Vydáno: 26.06.2018 09:45 - Mates Krč

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. České přísloví zas jednou dostálo svého významu a doplatili na to punkáči NOFX, kteří nedávno dost ironicky vzpomínali na loňskou střelbu v Los Angeles. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat.
"Hráli jsme song o muslimech a nebyli jsme zastřeleni. Hurá!" komentoval hloupě zpěvák NOFX Fat Mike loňskou událost na pódiu na Punk Rock Bowling & Music Festival. Jiný člen kapely doplnil "Hádám, že ve Vegas můžeš být zastřelen jen když posloucháš country." Načež si vzal znovu slovo zpěvák a prohlásil "Alespoň to byli fanoušci country a ne punku."

Kapele přišla ze Spojených států rázná odpoveď. Nechme opět mluvit samotného Fat Mikea: "Do prdele. Neměl bych o tom znovu mluvit, ale kvůli našemu prohlášení o útocích v Las Vegas byly zrušeny všechny naše koncerty v USA. Bylo nám řečeno, že NOFX nejsou vítáni, aby hráli ve Spojených Státech. Tohle fakt není vtípek! NOFX byli opravdu zastaveni vlastní zemí. Není to naše volba, ale je to realita."

I punkové legendy prostě musí pochopit, že dělat si srandu ze zastřelení 58 lidí není úplně inteligentní... 


NOFX- "Stickin' In My Eye"

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení