FOTO: Poslední den Nova Rocku zářili Iron Maiden, Enter Shikari i Billy Talent

Vydáno: 21.06.2018 20:30 - Anna Bartolotti a Mates Krč

Láska Bruce Dickinsona k letadlům nikdy nebyla žádným tajemstvím a jeho slabost pro ně se projevila i na pódiu s Iron Maiden, když se na úvod setu vznášel nad hlavami hlavních aktérů velký létající stroj. Jenže to byl jen samotný závěr celého vydařeného dne.
Ten odstartovala tradičně rakouská dechovka a dvě hodiny po nich Enter Shikari, jenž předvedli nesrovnatelně lepší výkon proti loňskému Aerodrome festivalu. S velice milou a přátelskou show se ukázal písničkář Passenger, který svými vtípky jako "Já moc dobře vím, že tady všichni čekáte jen tu jednu písničku a bylo by nejlepší, kdybych ji hrál pořád dokola. Jenže to mě nebaví a musím to vyplnit něčím dalším," dával sám jasně najevo, že si je vědom, že patří mezi hvězdy jednoho hitu, ale i přesto nechce svou show stavět jen na slavné "Let Her Go". Vše vyvrcholilo neplánovaným přídavkem po dlouhém skandování a burácení rockerů v publiku.

Klasickou výbušnou show se prezentovali Billy Talent a během písničky "Devil On My Shoulder" splnili přání dívce v publiku, která nad hlavou mávala s cedulí s nápisem "Ben let me sing please" a zavolali ji na pódium. Posledním rozehřáním před Iron Maiden měli být Sunrise Avenue, jenže jejich vlažná prezentace byla velkým zklamáním.

Další ročník Nova Rocku je zatím oznámen na 14.-16. června 2018, přesto se dá opět očekávat přidání čtvrtého dne. Tak shánějte lístky!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení