Pomozte dobrý věci už tuto sobotu se Show Your Help!

Vydáno: 14.06.2018 17:20 - Kristýna Doležalová

Cítíte, že vás vaše karma brzy dožene nebo jenom máte chuť zajít si poslechnout dobrou hudbu a možná i trochu pomoci? Ať už je to jakkoliv, v sobotu 16. června máte skvělou příležitost během Show Your Help Night v pražském Rock Café!
Show Your Help je neziskovka sdružená kolem kapel Memento Mori, Chasing Christy a Highstreet Hooligans, která si uvědomuje, jak mocný zprostředkovatel hudba je, a která se ji rozhodla využívat pro něco lepšího.

Možná jste někdy byli na nějaký tý akci a všimli si stánku s jejich logem. A protože vzájemná soldarita je moc fajn věc, tak věřte, že pomoci můžete i vy! Stačí když se v sobotu 16. června ukážete v Rock Café, zaplatíte vstupné a užije si noc v režii hardcorových Chasing Christy, melodic post-hardcorových Glad For Today, melodic hardcorových Unravel, post-hardcorových Brando's Eyes a pop-punkovch emařů Stifled. Docela cool lineup a navíc pomůžete dobrý věci!

Vybrané peníze poputují na Charitní domov pro matky s dětmi v Havlíčkově Brodě. Koho by ta štědrost nepřecházela ani v neděli ráno, tak může přispět na transparentní účet, který najdete na facebooku. 


CHASING CHRISTY - ROGUE ( music video / Žižkovská Noc )

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení