Winston McCall (Parkway Drive): Jako barman jsem stál za hovno

Vydáno: 04.06.2018 12:00 - Kamila Ungerová

O australském městečku Byron Bay, ze kterého pocházejí zkušení krotitelé mořských vln Parkway Drive, se toho napsalo mnoho. A stále se objevují nové a nové historky.
Nedávno se řešila ulice, odkud fanoušci pravidelně kradli ceduli  s popiskem "Parkway Drive". Tamním úředníkům ale došla trpělivost, a tak na opakované vyvěšování cedule "Parkway Drive" rezignovali a s definitivní platností její název napsali na silnici. Další kovové trofeje si tedy fanoušci z přímořského městečka neodnesou, nicméně můžou v Byron Bay zajít na kávu, kde možná Parkway Drive nebo bubeníka Bena Gordona potkají osobně.

Ten se totiž rozhodl koupit místní kavárnu a proměnil ji v eco-friendly podnik. A prohlásil, jak jej těší, že už se nemusí stravovat doma. Nadále však striktně dodržuje zdravou a hlavně vegetariánskou stravu. Paradoxem ale zůstáva, že Ben kávu nepije. "K závislákům na černém hořkém moku, a především kofeinu se překvapivě neřadí," dodává frontman Parkway Drive Winston McCall.

Aby byl příběh o téhle kavárně ještě zamotanější a květnatější, před několika lety v ní pracoval i sám Winston. Byla to jediná práce, kterou okusil předtím, než se svou formací vyrazil na první velké evropské turné. A latte art rozhodně neovládal: "Jako barman jsem stál za hovno. (smích) Náš kytarista Jeff Ling si na moji kávu dobře pamatuje a souhlasil by, že to byl průser."

Velký pětistránkový rozhovor o klokanech, diskografii Parkway Drive, ale především rakovině, která napsala aktuální desku "Reverence", najdete v aktuálním, červnovém Fakkerovi. Seženete v kamenných shopech (ten nejbližší můžete najít tady ) anebo přes náš eshop.

Fakker titulka 06/2018


Parkway Drive svou aktuální desku "Reverence" představí již za necelý měsíc na Aerodrome Festivalu, který se uskuteční ve dnech od 28.-30. června na letišti v Panenském Týnci.


Parkway Drive - Prey

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení