Překvapení na poslední chvíli! Na Fajtfest se vracejí Crazy Town

Vydáno: 29.05.2018 13:30 - Petr Adámek

Když už to vypadalo, že s letošním nabitým lineupem nemají pořadatelé festivalu s čím překvapit, přidávají ještě navíc headlinera loňského ročníku - legendární nu-metalovou sebranku Crazy Town, která zazářila na kopci před rokem nejen se svým hitem "Butterfly".
"Crazy Town si Českou republiku v posledním roce a půl opravdu oblíbili. Když jsme je přivezli poprvé v lednu 2017 do Rock Café, byli jsme překvapení, kolik fanoušků tady tato kapela stále má. A to i přes to, že doby největší slávy se dočkala už před bezmála 20 lety. Nedávno jsme se navíc dozvěděli, že toto letní turné by pro ně mělo být na nějakou dobu poslední. Určitě by tedy stálo za to je sem ještě jednou přivézt. A Fajtfest je tím správným místem," říká Tashi Erml z BrainWave Production.

Současná soupiska zahraničních kapel na Fajtfestu čítá jména: Emmure (USA), Hed PE (USA), Crazy Town (USA), Oceans Ate Alaska (UK), Betraying The Martyrs (FR), Crystal Lake (JAP), Alazka (DE), Get The Shot (CAN), The Royal (NL), Of Virtue (USA) a Nior (DE).

Aktuální cena lístku na celý fesťák je 1000 Kč. Všechno info k lístkům najdete přímo na webu FajtFestu.


Před rokem jsme si na festivalu pokecali s frontmanem Shiftym o muzice, která ovlivnila jeho život i hudební tvorbu. Rozhovor si můžete přečíst v letošním dubnovém Fakkerovi, který jednoduše seženete přes náš eshop.


Crazy Town F!

Crazy Town - Butterfly


Crazy Town - Born to Raise Hell



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení