Chcete si zahrát na polském Woodstocku? Přihlaste se do Skutečné ligy!

Vydáno: 29.05.2018 09:45 - Petr Adámek

Soutěž kapel Skutečná liga nabízí pro vítěze kromě hromadu hmotných i finančních benefitů a taky možnost zahrát si o účast na mamutím polském festivalu Przystanek Woodstock. Přihlašování do dalšího ročníku je v plném proudu.
Aktuálními výherci Skutečné ligy jsou Seventh Passion z Plzně."Nejvíc nás lákala vidina, že bychom se mohli dostat až na festival Woodstock, kam každý rok vyrážejí desetitisíce, až statisíce lidí.To byl hlavní signál, proč jsme se přihlásili. Viděli jsme odtamtud fotky a taky seznamy kapel, které tam každý rok hrají. Je to úplně jinej svět," tvrdí kapela. O tom, jestli se na Woodstock podívá nebo ne, se rozhodne už 31. května na tzv. Eliminaci v pražském Lucerna Music Baru.

Zájemci se do letošního ročníku soutěže Skutečná liga mohou registrovat na stránkách Skutečné ligy až do 15. července 2018. V rámci přihlášky si zde každá kapela rovnou vybere i termín, kdy chce koncertovat před odbornou porotou. Všechna vystoupení se budou odehrávat na pódiu v KD Mlejn.

Velký rozhovor se Seventh Passion (nejen) o skutečné lize najdete v červnovém čísle Fakkera. Na stancích a v eshopu od 30. června.



Seventh Passion F!


Seventh Passion - Nostalgic Lullaby (Official video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení