Jinjer není nikdy dost! Kromě Brna si vezmou do parády i Ostravu

Vydáno: 25.05.2018 08:10 - Petr Adámek

Ukrajinští progressive-metaloví Jinjer jsou k nezastavení a v rámci svého evropského turné si u nás zařádí hned dvakrát. Kromě brněnské Melodky (2. července) se ukáží i v ostravském Barráku (1. července).
Sebranka v čele s charismatickou Tatianou Shmailyuk míchá groove, progressive a death metal s prvky funku, jazzu a dalších žánrů. V červnu 2016 vydali album King Of Everything, na jehož podporu koncertovali napříč celou Evropou. V roce 2016 získali znovu ocenění Best Ukrainian Metal Band Of The Year 2016 a také si odnesli cenu za nejlepší videoklip roku 2016 a to za video k songu "I Speak Astronomy".

Od té doby toho stihli spoustu. Kromě svých koncertů, turné po celé Evropě s Arch Enemy, po Jižní Americe s Cradle Of Filth a jejich show si užili i fanoušci v Dubai nebo na Filipínách. Nedávno vyšla v reedici jejich druhá deska Cloud Factory a Jinjer se v nejlepší formě vracejí do Česka v rámci Cloud Factories tour! Buďte u toho!


Rozhovor s frontwoman Jinjer Tatianou, v němž prozradila 10 alb, která ovlivnila její život i kariéru, najdete v květnovém Fakkerovi. Právě v prodeji. Časák seženete i přes náš eshop.

Jinjer F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení