Zeller (Cocotte Minute): Na Hubertce bude baletní exhibice i skupinovej sex s tučňákama

Vydáno: 24.05.2018 11:45 - Petr Adámek

Sedmý ročník festivalu Hubertka Open Air vypukne už za 14 dní. 8. a 9. června se v Okrouhličce u Havlíčkova Brodu, tedy v srdci Vysočiny můžete těšit na John Wolfhooker, Našrot, Mr.Dynaboom, Pilot Season, Underside, Glad for Today, Made by Zero nebo Chasing Christy. A jako headlinery Cocotte Minute. Co na to jejich hlavní křikloun Zeller?
Na Hubertku přijedete jako headlineři. Jaký je to pocit oproti velkým akcím typu Rock for People, kde v line-upu figurujete níž?
Za tuhle otázku bych ti měl hned na začátku prošlápnout koleno! :-) Ja ti dám vo úroveň níž! My jsme vždycky na nejvyšší úrovni nezávisle na tom, kde hrajeme. Ale je třeba ocenit, že na rozdíl od RFP si Hubertka uvědomuje, že jsme prostě headlinerová kapela a je třeba se nějak pochválit a podrbat se pod dvojbradičkou! Jakože navzájem - Hubertka nás, my Hubertku a všichni tebe za PR! :-)

Hubertka Open Air

Máš tušení, co na fesťáku předvedete?

Jako obvykle sumo zpěv, baletní exhibici, skupinovej sex s tučňákama v zákulisí v mrazáku a náš strašlivej heavier than heavy metal! Jo a "Stánky" budou! Když teda pořadatel přihodí nějaký drobáky!

Ten den (9. června) máte celkem tři akce a předpokládám, že Hubertka bude poslední z nich. Nebojíš se, že tam přijedete úplně zbořený?
Takže aby bylo jasno - jsme proslavený tím, že před koncertama zásadně jíme zeleninu, cvičíme prostný a čteme si z bible kurva, takže vůbec nechápu tvoji všetečnou otázku! Metal dětem a Jack Daniels v srdci!


Cocotte Minute - !Rituál, kmen a srdce a kmen! (full video album)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení