Noise-kytarový projekt Death From Above přijede poprvé do Česka

Vydáno: 06.06.2018 08:30 - Redakce

Kanadská dvojka vystoupí 21. srpna v pražském Lucerna Music Baru, kde představí úspěšné album Outrage! Is Now.
Duo Death from Above je přízrakem noise-kytarové scény. Rodáci z Toronta Sebastien Grainger (bicí a zpěv) a Jesse F. Keeler (basa) je důkazem, že méně může být někdy nejvíc. Svou energií a citem pro roztančeně chytlavé melodie strčí ve dvou do kapsy mnohem větší kapely.

Deska Outrage! Is Now, která byla ohlášena jen pár týdnů před vydáním, glosuje současné společensko-politické dění na západě. Zpívající bubeník Sebastien Grainger se pro britský Independent vyjádřil, že si na albu chtěli udržet mladistvou energii a zároveň reflektovat, že jako kapela dospěli. "Současný mainstream je rozhořčený," vysvětlil hlavní téma kriticky vyznívající nahrávky. "Není to jen otázka okrajové části společnosti, je to mnohem obecnější. Existuje spousta opravdu podstatných důvodů, proč byste měli být podráždění, pak jsou tu ale i ty hloupé, které bohužel často převažují."

Jako support si Death From Above vybrali pražskou stoner-rockovou kapelu Baro Chandel. Vstupenky od 440 Kč seženete na webu a pokladně LMB a v tradičních předprodejních sítích. Na místě budou stát 550 Kč
 

Death From Above

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení