PREMIÉRA: Self Talk oživují domácí pop-punk

Vydáno: 22.07.2018 14:20 - Petr Adámek

Singl "Leave You Here", v němž hostují Aleš Stoiber z Pilot Season a Vláďa Zemánek z Call Tracy, bude součástí EP s názvem Plastic Realities. To chtějí Self Talk vydat ještě v tomto roce. V listopadu plánuje pětice menší tour po republice, převážně jako support britské kapely Better Than Never.
Self Talk z Opavy fungují teprve rok, což ovšem neznamená, že by kluci byli na scéně úplnými nováčky. "Každý z nás v minulosti působil v různých lokálních kapelách v Opavě nebo Ostravě. Většinou šlo o klasické středoškolské projekty od metalu až k popu. Myslím, že nejvíce míst asi objeli Ondra a Martin (naši dva kytaristé), kteří oba působili v kapele All These Memories," vysvětluje zpěvák Vítek.

Podle Vítka jsou Self Talk kapelou introvertů s autistickými sklony. To se projevilo i při nahrávání aktuálního tracku "Leave You Here". "Jsme schopni věnovat se tomu, co nás baví, ale občas tomu překáží zdánlivé maličkosti. Když jsme nahrávali kytary do "Leave You Here", museli jsme Ondrovi uprostřed nahrávání jet pro nové oblečení, protože si po pár nahraných náběrech uvědomil, že v tom, co si ráno oblékl, se necítí dobře. Nejdřív jsem to nebral vážně, ale nakonec jsem ho musel zavést do obchoďáku, protože jinak bychom to prostě nedotočili. Čekal jsem na něj v autě a on se po chvíli vrátil s novým trikem a gumovymi medvídky. Až tenkrát jsme všichni, včetně producenta, pochopili, co všechno je třeba brát vážně, aby práce šla co nejlíp."


Self Talk - Leave You Here (feat. Ales Stoiber & Vlad Zemanek)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení