VIDEO: Přišel čas začít se Babymetal bát?

Vydáno: 15.05.2018 13:50 - Lucie Mařanová

Babymetal v novince "Distortion" kompletně změnili image a s roztomilými holčičkami je konec! Je to přirozený vývoj nebo jen chvilková změna? Mrkněte na video!
Novinka Distortion přišla jako blesk z čistého japonského nebe, takový malý dáreček před začátkem světové tour. Klip jako by byl vytržen z live verze nějakého klasického anime a sleduje příběh mocných válečníků bojujících s příšerou. Záběry zničeného města však nenaznačují moc veselou budoucnost. Zvukově se ovšem pořád pohybujeme ve vodách metalcoru zkříženého s J-popem.

Podle kapely se prvního dubna, známého jako liščí den, zjevilo proroctví, které říká, že doposud jsme poznali jen světlou stránku kapely. Je tedy na čase objevit temnotu! Dále legendy praví, že Liščí bůh vybral sedm metalových duší, které ale nemusí existovat ve stejný čas na stejném místě. Tajemné, že?

Zatímco jedni si změnu k tvrdší a děsivější image pochvalují, druzí nemůžou novince přijít na jméno. Dříve Babymetal rozděloval svět metalových posluchačů na dvě části, ale teď štěpí i řady svých oddaných fans.


Babymetal - Distortion



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení