Skindred interview: o kočce-zlodějce i vysněné kapele na tour

Vydáno: 12.05.2018 19:30 - Redakce

Skindred mají venku čerstvé album Big Tings. "Je mi jasné, že si naši hudbu ilegálně stahujete už celých osmnáct let. Teď nastal čas splatit dluh. Přijďte na náš koncert, užijte si s námi, kupte si tričko, a všechno bude zapomenuto," hecuje frontman Skindred fans před koncertem na Aerodromu v rozhovoru pro časopis Spark.
Na albu jsou písně z nichž je naprosto zřejmé, jak zabijácké máš vokály. Jak se v tomto směru připravuješ, než vyběhneš na pódium?
Díky moc! Ale upřímně? Nijak. Nikdy jsem nechodil na lekce zpěvu, nic takového. Když jsem byl ještě kluk, tak jsem buď pořád mluvil, nebo zpíval. Nikdy jsem nebyl potichu. Takže v podstatě všechno, co ode mě na deskách slyšíš, jsou hlasy, které jsem za celé ty roky sesbíral. Občas si připadám jako olympijský vokální gymnasta. (smích)

Proč má kočka na obalu desky Big Tings tvoje sluneční brýle?
Protože je ukradla! Ta kočka je docela prohnaná zlodějka. Víc zatím neprozradím, ale všechno se brzo dozvíte.

V létě vás očekáváme na našem Aerodrome Festivalu. Řekněme, že byste čistě hypoteticky měli možnost sdílet stage s jednou kapelou, která na festivalu bude rovněž hrát. Která by to byla? Limp Bizkit, Nine Inch Nails nebo Stone Sour?
Rozhodně bych si vybral Limp Bizkit. Zbožňuju je! Jsem velký fanoušek Freda Dursta. Když o tom tak přemýšlím, svoje vysněné turné bych jel se System of a Down, s Limp Bizkit plus samozřejmě Skindred. To by byla pecka!

SKINDRED - That's My Jam (Official Video) | Napalm Records



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení