AUDIO: První Immortal bez Abbatha zle zařezávají

Vydáno: 13.05.2018 13:00 - Tomáš Bárta

Immortal bez Abbatha - prý nemyslitelné. Ale kdeže! Demonaz s Horghem si evidentně vědí rady i bez principála, jenž v jedné z nejdůležitějších kapel severské blackmetalové scény práskal bičem takřka čtvrt století.
Poté, co byl Abbath v roce 2015 definitivně odejit z důvodu, ehm, chlastu & debility přesahují snesitelné meze, se vyvalila zlá krev, která za současného stavu věcí nejde smýt. Abbath si ihned založil vlastní solo-truc-projekt, s nímž slaví slušné úspěchy. Rukavice směrem ke zbývajícímu duu "nesmrtelných" byla tedy hozena - a sýčkové prorokovali, že se ji Demonaz s Horghem nakonec snad ani zvednout nepokusí.

Jak je některým známo, Demonaz už přibližně od roku 1997 musel kvůli poraněným šlachám na rukou přenechat všechny kytarové party v Immortal Abbathovi, a tak bylo velkou otázkou, jak se s hraním po dvaceti letech popasuje. Nyní tedy přichází první rázná odpověď & plivnutí do tváře všem pochybovačům. Titulní track z připravované desky Northern Chaos Gods, která má vyjít 6. července, přesvědčí snad úplně všechny o tom, že vládcové nejmrazivějších riffů ve vesmíru jsou opět v plné síle. Nekompromisní rubanice ve stylu starých Immortal nebere žádné zajatce.


Immortal - Northern Chaos Gods

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení