Exit Empire pokřtí deluxe edici debutové desky, jako host vystoupí metalová špička z Ukrajiny

Vydáno: 02.05.2018 12:05 - Dominik Šidlo

O hodonínské post-hardcorové smečce Exit Empire jste od nás mohli slyšet už několikrát. Jejich self-titled debut by se dal označit za žánrovou revoluci. Nyní pánové chystají jeho deluxe vydání.
Co vlastně na deluxe verzi najdeme? Zpěvák Rafael Eimut prozrazuje: "Zrovna jsme v našem studiu nahráli kytary pro akustickou verzi "Ignore Me". Svým poselstvím a melodickým základem si ten song o tuto intimnější verzi přímo žádal."

"Na albu jsme měli jeden featuring, a to krásný ženský vokál od pražské zpěvačky Seany. Ten se perfektně hodil pro house remix v Deadmau5ovském stylu. Slyšet v takové poloze něco od nás spoustu lidí určitě překvapí," přidává se kytarista Timmy Růžička.

Bubeník Přemysl Růžička doplňuje: "Chystáme ještě jeden další cover, opět v trochu jiném stylu, ale to bude překvapení. Dáváme tak lidem najevo, že Exit Empire není jen jedno album definované svým zvukem. Exit Empire jsme my tři kluci, kteří své názory vyjadřují vlastním způsobem."

Na vlastní ucho si můžete tuto novinku zajít poslechnout 31. května na brněnskou Melodku. Jako hosta si navíc pánové přizvali ukrajinskou metalovou špičku Space of Variations. Neváhejte a doražte podpořit mladou krev!


Exit Empire - Shut Up



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení