VIDEO: Velká změna u Chelsea Grin! Kapela obměnila sestavu a vydala nový singl

Vydáno: 30.04.2018 16:40 - Dominik Šidlo

Chelsea Grin se oficiálně rozešli hned se dvěma svými členy. Z rozumného důvodu odešel kytarista Jacob Harmond. Z o něco méně přijatelného zpěvák Alex Koehler.
"Jacobovi se nedávno narodilo druhé dítě a on se rozhodl věnovat veškerou svou lásku a energii své rodině," okomentovali členové kapely důvod odchodu prvního jmenovaného. Zde je tedy situace jasná, nikdo by přece nechtěl bránit otci trávit čas se svými dětmi.

U Alexe Koehlera, který až doposud vyvstanul v mysli okamžitě při vyslovení názvu Chelsea Grin, je ale situace trochu složitější. Měl totiž těžký problém s chlastem a většinu času trávil na odvykačkách. "Alex poslední dobou hodně času strávil v odvykacích střediscích. A teď se rozhodl naplno využít svou nově nabytou střízlivost. Toto rozhodnutí respektujeme a držíme mu palce," oznamuje skupina.

K chlapcům zaskočil na výpomoc vokalista další deathcorové bandy Lorna Shore, sám Tom Barber. A jelikož jim spolupráce svědčila, stal se Tom plnohodnotným členem, přičemž post rytmické kytary, kterou hrál Harmond, zůstal neobsazený. Výsledkem spojení jejich sil vyústilo v singl "Dead Rose", který určuje novou éru kapely.

Tohle je hodně velká změna v corovém světě! Co na ni říkáte vy, má Barber na to nahradit Koehlera? 


Chelsea Grin - Dead Rose

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení