Legenda na Kopci! Na FajtFest zamíří Hed Pe

Vydáno: 11.04.2018 09:50 - Petr Adámek

Kultovní americká kapela Hed PE, také známá jako (hed) Planet Earth nebo (həd) p.e. je posledním letošním headlinerem FajtFestu ve Velkém Meziříčí.
Pořadatelé Fajtfestu opět spojili síly s pražskou agenturou BrainWave Production, se kterou v loňském roce přivezli Crazy Town a tentokrát společně představují další legendu ze západního pobřeží Spojených států - formaci Hed PE, která vznikla v roce 1994 a proslula hlavně díky originální fúzi stylů okolo nu-metalu, punk rocku, hardcoru, reggae, hip-hopu a rapu.

Kapela za bezmála čtvrt století své existence vydala deset studiových desek a projezdila svět křížem krážem. V uplynulých letech Hed PE vystoupili na hlavních pódiích evropských festivalů a také poprvé zavítali do České republiky, kde v roce 2015 zahráli na festivalu Brutal Assault. Letos v únoru se u nás Hed PE ukázali poprvé v klubu, a to v pražském Crossu, kde frontman Jared Gomes se svojí bandou předvedli neuvěřitelnou show.

Desátý ročník FajtFestu proběhne v termínu 12.-14.7. 2018 na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Lístky seženete přímo u pořadatele za 1000 Kč. Tak čau na kopci!



(Hed) Planet Earth - Bartender


Hed PE - Renegade




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení