Apríl 2018: Nejlepší žertíky muzikantů

Vydáno: 02.04.2018 18:50 - Lucie Mařanová

Být vtipný se na Apríla nesnaží pouze váš táta, ale nějaké žertíky pro své fans si nachystali i muzikanti. Přiznejte se, nechali jste se nachytat?
Cristina Scabbia z Lacuna Coil nasdílela velmi srdceryvnou zprávu o odchodu z kapely. Kdo zapomněl, že je 1.dubna, z toho měl asi nepěkný infarkt. O pár hodin později ale zveřejnila, že šlo jen o žertík a že své duchovní dítě Lacuna Coil rozhodně nehodlá opustit. Cane Hill na to šli z úplně jiné strany, připomněli svůj starší song "(The New) Jesus" a začali se tvářit jako křesťanská kapela.

Pozadu ovšem nezůstaly ani tuzemské bandy. Breaking The Cycle se rozhodli vyhostit frontmana Čaciho a John Wolfhooker dokonce natočili video, kde radikálně změnili svůj hudební styl. Největší úspěch se svým žertíkem, ale zaznamenali Nasty Ratz, kteří se na svém facebookovém profilu pochlubili tím, že budou předskakovat Iron Maiden. Spousta lidí vtípek neodhalila, a nadšeně sdíleli a předávali tuto radostnou novinu dál.

Velmi zajímavou zprávu vypustili na apríla i finská monstra Lordi, tady ovšem nelze říct, jestli jde o vtípek či nikoliv. K novému albu Sexorcism si přichystali speciální box set s promyšlenými erotickými hračkami. Co myslíte, je to vážná nabídka nebo jen žertík?

Na svátek šprýmařů se ovšem některé kapely rozhodly podělit i o seriózní informace, jako je třeba vánoční tour (Behemoth) nebo vydání nového alba (BFMV). Pravdivý informace by se měly na 1.4. zakázat, protože kdo má furt zjišťovat, jestli je to pravda, no ne?!

Lacuna Coil - Apríl 2018


Breaking the Cycle - Apríl 2018

Nasty Ratz - Apríl 2018


Lil Wolfhooker - Kacemester Frack (NEW SONG 2018)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení