Sežer slona. A těš se po 14 letech na nové album A Perfect Circle

Vydáno: 27.03.2018 13:30 - Tomáš Bárta

Čtvrtá deska alternativních rockerů A Perfect Circle - superskupiny v níž působí členové Tool, Smashing Pumpkins či Eagles of Death Metal - vychází už 20. dubna. Novinka dostane název Eat the elephant a objeví se po předlouhých 14 letech od releasu jejich posledního materiálu.
Soudě dle tří doposud zveřejněných singlů, kapela i nadále svým poetickým rockem halí závažná politická i osobní témata. Texty, jejichž autorem není nikdo jiný než hyperaktivní freak & zpěvák s nejemotivnějším hlasem na světě Maynard James Keenan (Tool, Puscifer), se dotýkají společenské nerovnosti, náboženského pokrytectví či - tak jako v nejnovějším videoklipu ke skladbě "Disillusioned" - negativního dopadu nových médií na společnost.

Kapela poprvé ve své historii přizvala k nahrávání externího producenta, to aby se všichni členové mohli soustředit plně na hudbu samotnou. Producentem se stal David Sardy, který se v minulosti podílel na zvuku nahrávek System of a Down, Stone Temple Pilots, Royal Blood, Incubus nebo Slayer. Bez zajímavosti jistě není ani skutečnost, že se skládáním rané verze skladby Eat the Elephant vypomáhal Billymu Howerdelovi ještě Chester Bennington.
Tracklist:

01. Eat the Elephant
02. Disillusioned
03. The Contrarian
04. The Doomed
05. So Long, and Thanks for All the Fish
06. TalkTalk
07. By and Down the River
08. Delicious
09. DLB
10. Hourglass
11. Feathers
12. Get the Lead Out


A Perfect Circle - Disillusioned



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení