Letos poprvé (ale prý ne naposled) se Reddfest pořádaný Notion Deep podívá i do Brna

Vydáno: 18.04.2018 14:30 - Dominik Šidlo

Ani Brno nebude ochuzeno o zastávku Reddfestu pořádaného olomouckými řízky Notion Deep. Hostit jej bude v Brně proslulý klub Melodka.
Klubový festival, který letos banda poslala přes celou republiku, se v minulých letech v domovské Olomouci dočkal solidního úspěchu. Jaké přijetí ho čeká ve větších městech? To záleží na tom, zda se do klubů vypravíte a kapely podpoříte.

První krok, sehnat dobrý support, splnili Notion Deep na jedničku. Vedle nich se totiž na Melodce představí stále viditelnější borečci z electronicorových Jake Loves Space, mladá post-blacková kapela Indrid Cold a kousavá banda Space Hamster.

Jako lákadlo navíc od pořadatelů akce před pár dny vyletěl mezi lidi čerstvý song "Do or Die" i s klipem. Je to úplně první tvůrcovský počin, kteří kluci dali dokupy už v nové sestavě, s novým zpěvákem.

Pořadatelé Notion Deep sice říkají, že v Brně nehodlají Reddfest pořádat naposledy, ale bylo by dobré jim k tomu dát důvod, takže všichni 26. dubna na Melodku doražte a předveďte, jaký kotel umí Brno rozpoutat.

Všechny zastávky Reddfestu:
21.4. - Zlín (Bamboo klub)
25.4. - Praha (Chapeau Rouge)
26.4. - Brno (Melodka)
7.5. - Ostrava (Barrák Music Club)
26.5. - Olomouc (15 Minut klub)

Notion Deep - Do or Die

Jake Loves Space - Again



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení