VIDEO: Escape The Fate natočili videoklip ve videoklipu

Vydáno: 26.03.2018 18:20 - Mates Krč

S originálním a vtipným klipem do sbírky přišli Escape The Fate. Jak se asi zachovali, když byli přerušeni nešťastným telefonátem nebo když s nimi někdo praštil o stůl?
Na prvních poslech všech tří zveřejněných singlů "Broken Heart", "Do You Love Me" a "I Am Human" je poznat, že Escape The Fate kašlou na tvrdé skladby a chtějí skládat rockové slaďáky. Jak se vám tato změna líbí? Zpěvák Craig je z ní nadšený! "Stárneme a měníme se, takže nová hudba by se měla měnit s námi. Zároveň jsme ale objevili něco, co nás udělalo tím, čím teď jsme. Cítil jsem se, jako by mi bylo znovu 17 let. Takovéto nadšení, že můžu něco vydat, jsem nezažil od chvíle, co jsem se přidal ke kapele a vydali jsme This War Is Ours," rozmluvil se dříve.

Píseň "Broken Heart", ke které vznikl nový koupelnový klip, najdete na chystaném album s názvem I Am Human. To bude venku už 30. března, tak si ho nenechte ujít!


Escape The Fate nedávno v Praze předvedli parádní přátelskou show. Při té příležitosti vznikl i hodně osobní rozhovor s Craigem Mabbittem o jeho kérkách. Najdete ho v březnovém Fakkerovi. Na stáních do 28. března. Můžete si ho také jednoduše nechat poslat domů přes náš nový eshop.

Escape the Fate F!




Escape The Fate - Broken Heart (Official Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení