VIDEO: Brendon Urie v roli Jamese Bonda

Vydáno: 21.03.2018 18:45 - Kristýna Doležalová

Hustá mlha záhad se posledních pár týdnů, možná měsíců, držela alternativních rockerů Panic! At The Disco jako klíště. Nikdo vlastně nevěděl, co se děje, ale všichni věděli, že se něco děje. No a všechno to vyvrcholilo až před pár dny, když Brendon Urie na ultra tajném koncertě v Ohiu oznámil datum vydání nového alba!
Je to tak. Šesté album ponese název Pray For The Wicked a mělo by vyjít 22. června. To ale není vše, co si pro nás tenhle sympaťák s vysokým čelem připravil. Radost fanouškům přinesl hlavně nejnovější videoklip. Myslíte si, že jste už viděli všechno a nic vás jen tak nepřekvapí? No videoklip k songu "Say Amen (Saturday Night)" vás všechny vyvede z omylu. Jak si frontman Brendon Urie poradí s téměř desítkou po krk ozbrojených ninjů? Použije svoji kravatu přece. A to je jen začátek! Divoký souboj mu nezabrání v modlení se ani přípravě baget. Dějovou linku divočejší, než jakou má kdejaká bondovka, ukončí jeden dobře mířený kopanec, kterému následuje mnoho dalších ran od blonďaté neznáme.

Na internetu se ale objevilo mnohem víc. Mimo jiné další lákadlo na chystané album a to audio songu "(Fuck A) Silver Lining". Kdo by se bál, že Brendonovi bude v kapele samotnému smutno, může si oddychnout. Novou členkou kapely se totiž stala basistka Nicole Row. Dobrá zpráva pro všechny feministky. Spolu s tím vším P!ATD udělali radost hlavně Amíkům, ohlásili docela velkou tour, které se však našemu kontinetnu vyhne úplně. Doufejme v lepší zítřky.








Panic! At The Disco: (Fuck A) Silver Lining (Audio)

Panic! At The Disco: Say Amen (Saturday Night) [OFFICIAL VIDEO]







DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení