Raindeer Fest v Hradci Králové láká na Skywalker nebo Glad for Today

Vydáno: 29.03.2018 09:20 - Petr Adámek

Čtvrtý ročník oblíbené akce hlásí kompletní line-up. V čerstvě přesunutém AC klubu v Hradci Králové se 25. května ukážou Skywalker, Lazer Viking, Glad For Today a The Valentines. Afterparty obstará DJ Vegy.
Za Raindeer festem stojí královehradecká parta Glad for Today, která akci nakopla na přelomu let 2014-2015. "Vždycky se nám neskutečně líbil pražský život hudební scény a tímto nočním životem jsme se inspirovali i pro naši akci. Snažíme se sem zvát kapely, které se do HK jen tak nedostanou. Mnoho z nich si zde odbylo svou premiéru a některé z nich dokonce uvádí Raindeer Fest jako jednu z nejlepších akcí vůbec. V minulosti jsme přivítali například kapely John Wolfhooker, We On The Moon, Abyss Watching Me, Call Tracy, Criminal Colection nebo slovenské Terapie v čele se superstar Miro Šmajdou," vysvětlují kluci z Glad for Today.

Mimo kapely se na místě uskuteční také výstava fotek fotografky Anny Bartolotti. Budou dostupné veganské pochoutky a chystá se doprovodný program.

Celý předprodej bude probíhat online na odkazu v popisu FB události. Cena předprodeje je 100 Kč a na místě poté 170 Kč. Doražte!

Raindeer Fest 2018

Glad For Today - "Silence" (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení