Pattyho Walterse nezastaví ani zranění ruky

Vydáno: 23.03.2018 09:15 - Kristýna Doležalová

Pop-punkové As It Is měli čeští fanoušci možnost slyšet naživo koncem minulého měsíce. Frontman Patty Walters se tu se svou bandou představil jako blonďáček s uhrančivým pohledem a něžným hlasem. V koncertování ho ale nezastaví ani ruka na odpis.
Pár dní zpátky se na facebookových stránkách kapely As It Is objevilo oznámení doprovázené upřímnými omluvami, jeden z koncertů na evropské tour musel být zrušen. Proč? Frontmanovi Pattymu Waltersovi se v ruce udělala krevní sraženina, což mělo za následek nejen ono zrušení koncertu, ale taky několik hodin běhání po doktorech.

Pattyho ručka už je zase téměř v pořádku, trojcípý šátek ho však bude ještě nějakou dobu na stage doprovázet. Frontman nezahálel, popadl fixku a na šátek si napsal "It's okay not to be okay". Toto heslo bývá většinou spojováno spíše s mentálními problémy, každopádně ale jde o úderné připomenutí toho, že zdraví je vždy na prvním místě. Nezáleží na tom jestli se vám v ruce udělala sraženina nebo trpíte depresemi, důležité je myslet sám na sebe.


As It Is - No Way Out



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení