Co se chystá u Panic! At The Disco?

Vydáno: 19.03.2018 18:50 - Kristýna Doležalová

Brendon Urie, poslední kousek tvořící alternativní rockovou kapelu Panic! At The Disco, je poslední dobou tajemný jak hrad v Karpatech. Spousta livestreamů, poznámek o nové hudbě a hlavně napínání. Můžeme doopravdy očekávat nové album?
Spoustu otázek a minimum odpovědí, taková je momentální situace v táboře fanoušků. I když nějaké to nenápadné teaserování začalo už minulé léto, kdy Brendon v rozhovoru s PopBuzz uvedl, že na nové hudbě doopravdy pracuje. Od té doby jsme ale nic nového neslyšeli. Tedy až na vánoční song "Feels Like Christmas". V poslední době však přibylo živých vysílání, ve kterých zpěvák mluví o nové hudbě. Slibuje 10 až 11 songů, z nichž některé prý budou sakra osobní a jiné kritizující společnost. Během jednoho livestreamu dokonce představuje kousíček nové tvorby!

Dalším posun v detektivní činnosti fandů na netu zařídilo video zveřejněné na oficiálním instagramu kapely. Jednalo se o Brendona čistícího si zuby. Jo, prostě dentální hygiena je důležitá. Důležitější však byly hodiny v levém dolním rohu s velkými číslicemi 3:19. Že by pondělí 19. března bylo něčím speciální?

Jedním z nejnovějších vodítkek se opět stalo my story na instagramu. Zde se objevilo pozvání do Grog Shopu v Clevelandu na již zmiňované pondělí 19. března Jeden lístek na osobu a člověk, který dostane pásek musí bezpodmíněčně zamířit dovnitř. Takže žádný držení míst ve frontě ani překupníci, hezky každý za sebe. Představí tu Brendon novou hudbu? A co znamená #PRAYFORTHEWICKED doprovázející pozvání?

Další záhada čekala na mnoho fanoušků v poštovní schránce či spolu s jejich objednávkou merche. Někteří totiž obrželi zvláštní bílou láhev s nápisy " Pray for The W!cked" a "Unholly Water" a 3:21, tedy datem 21. března. Fanoušci opět nelenili a s pomocí Bible začali 3:19 a 3:21 interpretovat. Ano, prostě je napadlo k tomu otevřít Bibli, že tam třeba najdou odpovědi. A kupodivu jim to docela vyšlo.

Poslední album Death of a Bachelor vyšlo před téměř 2 lety a fanoušci už nedočkavě vyhlíží další. Dočkají se?

 

Little Snippet Of A New Panic! Song!

Brendon describing new songs on the new album


Panic! At The Disco: Death Of A Bachelor





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení