Jonathan Davis stupňuje napětí, deska se už ale blíží

Vydáno: 20.03.2018 17:20 - Mates Krč

Legendární frontman Korn Jonathan Davis přišel v lednu s první skladbou z očekávané sólovky. "What It Is" snad nikoho nenechala chladného a zpěvák si zadělal na pořádný úspěch. Zda ho naplní do posledního puntíku, to se dozvíme za dva měsíce.
O Davisově novince zatím příliš informací nemáme, tu snad nejdůležitější nám už zpěvák ale odhalil. Kdy můžeme výtvor očekávat? 25. května! A kromě toho legenda přišla také s jednou dalších peckovou novinkou - Korn mají v plánu už dlouhou dobu cover album.

"Album jsem dokončil včera večer. Stále jsem na tom pracoval. Makal jsem na mixování písní a poslední jsem dokončil včera. Dnes se to ještě míchá a bude hotovo," prozradil Jonathan Davis v půlce března.

Davisova tour začíná už 6. dubna, což zase vybízí k mnoha otázkám, neboť zpěvák zatím zveřejnil jen jedinou, již zmiňovanou pecku "What It Is". Na tour ho za bubny doplní kolega z Korn Ray Luzier, zbytek sestavy je, jako drtivá většina infrmací, stále záhadou. Vše na vlastní oči uvidíme 13. června na pražském letišti v Letňanech, kde Jonathan Davis vystoupí jako předskokan Ozzymu Osbournovi. Na peckové akci se představí také superkapela The Hollywood Vampires.

UPDATE: Pár hodin po vytvoření článku zveřejnil Jonathan Davis na svůj youtube více než pětiminutový teaser k novému albu, které se bude jmenovat Black Labyrinth. Můžete tak nahlédnout aspoň na chvíli pod pokličku každé skladbě. 

JONATHAN DAVIS - What It Is (Official Music Video)

Jonathan Davis - Black Labyrinth (Official Album Teaser)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení