Metalcorová Marina vstává z mrtvých, kluci odehrají koncert ve zlaté sestavě

Vydáno: 15.03.2018 12:30 - Dominik Šidlo

Znáte padlé bojovníky za svobodu Marina? Už nejsou tak docela padlí.. Znovu se hodlají předvést v plné síle v úterý 20. března v pražském Rock Café.
Marina je metalcorová kapela z Prahy, která vznikla v roce 2009. Borci stihli vydat 1 demo, 1 EP a desku The Downpour, která vyšla v roce 2013. Během své existence zahráli v Rusku, Německu, Rakousku, na Slovensku a samozřejmě i po celé České republice. V roce 2014 kapela rozpadla a nyní v Praze zažije svůj reunion v rámci této jedinečné akce.

Ke všemu skupina speciálně pro tuto příležitost po letech nahrála starší song "Trustgainer", který se ale nikdy nedočkal studia. 

Ve zlaté sestavě 2011-2012, kterou můžete znát třeba z koncertu v naplněném Roxy clubu v roce 2012, se Marina představí i tentokrát. Set bude obsahova
t průřez celé jejich tvorby. Support jim poskytne stále mediálně viditelnější průlomová kapela mladých slaďoušů Jake Loves Space, takže určitě doražte. Pokud jste švorc, vůbec to nevadí, akce je totiž zadarmo a všechny panáky platí Jake Loves Space.


Marina - Trustgainer



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení