S FAKKEREM NA FAJTFEST (2.): Fall From Everest - Talentovaní horolezci

Vydáno: 14.03.2018 12:10 - Petr Adámek

"Milujeme live shows a na tom kouzelnym kopečku bychom si fakt rádi nějakej ten breakdown hodili", tvrdí Fall From Everest. Kapela se v prvním kole soutěže S FAKKEREM NA FAJTFEST umístila na 2. místě a až do 16. března se budou ucházet o jeden ze dvou volných fleků na FajtFestu 2018.
Fall From Everest je mladá čtyřčlenná post-hc/electrocore banda z Prahy. Kapela funguje čtvrtým rokem, za sebou má stejnojmenné čtyřskladbové EPčko a rok starý singl "Hiding My Trouble". V současnosti chystají další klip a také celou desku.

"Na Fajtově kopci si chceme zahrát od chvíle, co jsme FajtFest navštívili poprvé jako návštěvníci a zažili tu úžasnou komunitní atmosféru, kterou jen tak nějaký fest v ČR nemá. Poslední roky žasneme, jak jde nahoru a letošní line-up je zase o míle dál. Bylo by skvělé být toho součástí," vysvětlují Fall From Everest svoji motivaci zahrát si na Kopci.

Fall From Everest (anebo jinou kapelu) můžete poslat na FajtFest hlasováním ve druhém kole.

JAK SE HODNOTILO
V prvním kole obodovala sedmičlenná redakční crew Fakkera ve složení Petr "Ape" Adámek, Dominik "Dom" Šidlo, Kamila "Ámos" Ungerová, František "Frank" Fišer, Mates "Koury" Krč, Kamil "Doči" Dočkal a Aleš "Al Hell" Helísek všechny kapely od 0 do 100. Body jsme zprůměrovali a patnáct nejlepších skupin poslali dál. Fall From Everest obsadili s 84,3 body 2. místo.


Fall From Everest - Hiding My Trouble (Official Music Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení