Spravedlnost pro všechny? Spravedlnost pro nikoho, hlásí Five Finger Death Punch

Vydáno: 14.03.2018 17:20 - Lucie Mařanová

Five Finger Death Punch si nedopřávají po tour ani chvilku oddechu a už se na nás valí s novou deskou., Jako název alba zvolili "And Justice For None", tedy narážku na legendární desku Metalliky "...And Justice For All".
A kdyže se v pořadí sedmého dárečku dočkáme? Už 18. května! Zároveň kapela oznámila letní US tour s Breaking Benjamin a Bad Wolves. Podle zveřejněného setlistu se můžeme těšit na 13 songů a vše naznačuje, že nepůjde o žádnou romanťárnu, ale o příběh plný bolesti, odmítání a možná dokonce i rezignace.

FFDP za sebou mají perný rok plný soudních tahanic s labelem. A když to vypadalo, že aspoň zpěvák Ivan Moody se konečně srovnal do latě, při největším letním vytížení se opět objevil démon alkohol. Na kolik tedy Ivan zasahoval do nové desky, si netroufáme odhadovat. Snad se brzy dočkáme nějaké ochutnávky!

Setlist:
1. Fake
2. Top of the World
3. Sham Pain
4. Blue on Black
5. Fire in the Hole
6. I Refuse
7. It Doesn't Matter
8. When The Seasons Change
9. Stuck in My Ways
10. Rock Bottom
11. Gone Away
12. Bloody
13. Will the Sun Ever Rise
 
Velký text o dlouhém a únavném boji Ivana Moodyho s chlastem a všech problémech, které mu způsobil, a taky originální plakát kapely najdete v listopadovém Fakkerovi. Časák si můžete objednat v našem novém eshopu.

Fakker 11_2017




Five Finger Death Punch - Gone Away (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení