S FAKKEREM NA FAJTFEST (3.): Legend Of The Submarine - Inspirovat se těmi nejlepšími

Vydáno: 13.03.2018 20:45 - Petr Adámek

"V našich písních se snažíme měnit stereotypy", tvrdí Something Like. Kapela se v prvním kole soutěže S FAKKEREM NA FAJTFEST umístila na 3. místě a až do 16. března se budou ucházet o jeden ze dvou volných fleků na FajtFestu 2018.
Legend Of The Submarine je poměrně mladá kapela z Bratislavy hrající metalcore / post-hc s příměsí elektro samplů. Mají za sebou první EP Lotus, které natáčeli ve studiu u Damiána ze Skywalker. Podle svých slov se snaží inspirovat z různých stylů známých corových kapel a při live setech zase dbají na dobré vokály někdy i se třemi backvokály. Ke konci roku kapela změnila hlavního zpěváka a chystá se nahrát nové songy.

A proč by rádi na FajtFest?
"Radi by sme sa posunuli zasa o kus ďalej a zažili si poriadnu atmosféru na veľkom feste, keďže zatiaľ sa nám to nepodarilo. Hrať na veľkých festivaloch je snom a métou každej kapely a my by sme si túto možnosť radi vychutnali v plnej paráde, s lepšími vokálmi a lepším setom."

Legend Of The Submarine (anebo jinou kapelu) můžete poslat na FajtFest hlasováním ve druhém kole.

JAK SE HODNOTILO
V prvním kole obodovala sedmičlenná redakční crew Fakkera ve složení Petr "Ape" Adámek, Dominik "Dom" Šidlo, Kamila "Ámos" Ungerová, František "Frank" Fišer, Mates "Koury" Krč, Kamil "Doči" Dočkal a Aleš "Al Hell" Helísek všechny kapely od 0 do 100. Body jsme zprůměrovali a patnáct nejlepších skupin poslali dál. Legend Of The Submarine obsadili s 77,9 body 3. místo.


Legend Of The Submarine - Reflections [Official Video]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení