Mike Shinoda připravuje sólové album. Vyvolení už část slyšeli

Vydáno: 13.03.2018 16:20 - Mates Krč

Každý se se smrtí zpěváka Linkin Park Chestera Benningtona srovnává jinak. Přestože to zbytek kapely nezabalil, nejvíc se do toho opřel rapper Mike Shinoda, kterýchystá sólovou desku.
Mike nám o své aktivitě dal vědět už koncem ledna, když přišel s třískladbovým EP Post Traumatic, kde ve skladbách "Over Again", "Watching As I Fall" a "Place To Start" vylíčil, jaký pro něj byl tragický odchod Chestera.

Teď hudebník zveřejnil na svém Twitteru zprávu, že v Los Angeles právě natáčí videoklip a chce se ve večerních hodinách setkat s fanoušky. Na sraz nakonec opravdu na domluveném místě došlo a fanoušci si se svým idolem užili skvělý večer. Co je ale podstatné pro zbytek světa, Mike se v obklopení napjatých přihlížejících rozmluvil o svých nejbližších plánech. "Miluji dělat umění a miluji dělat hudbu. A jeden z důvodu, proč to všechno dělám, jste vy. Jsem za všechno opravdu vděčný. Už nějaký čas píšu písně. Ne všechny jsou smutné. Jsou o mnoho věcech. Spojil jsem to a vypadá to, že z toho bude album. Není to album o žalu, ale začíná tam," odtajnil údajně Mike.

Svou spjatost s fanoušky ukázal Mike i následně, když se ho fanynka zeptala, jestli jim některou z nových písní nepustí. Shinoda tak poprosil všechny naslouchající, aby si vypnuli telefony a opravdu jednu ukázku pustil. Píseň je prý velmi osobní, ale je z ní cítit optimismus. Byla velmi chytlavá a není v ní žádný rap.

Některé záběry ze setkání budou součástí videoklipu, který člen Linkin Park připravuje. Datum a další podrobnosti o chystané desce zatím nevíme.


O Chesterovi jsme psali v zářijovém Fakkerovi. Časák s emotivní, třístránkovou vzpomínkou a plakátem z loňského Aerodromu si můžete objednat přes eshop


Linkin Park poster


Linkin Park F!



Over Again (Official Video) - Mike Shinoda

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení