S FAKKEREM NA FAJTFEST (5.): Brando's Eyes - Pohled do vyhaslých očí

Vydáno: 11.03.2018 15:15 - Petr Adámek

Tři roky spolu, tři vydané songy, profi zvuk a velké ambice. To je stručná vizitka pražských Brando's Eyes, kteří se v prvním kole soutěže S FAKKEREM NA FAJTFEST umístili na 5. místě a až do 16. března se budou ucházet o jeden ze dvou volných fleků na FajtFestu 2018.
Styl kapely, jejiž název je inspirován trackem "Eyeless" od Slipknot, by se dal vystihnout jako post-hardcore. Sami členové pak zmiňují příměsi metalu, HC nebo punku. Po třech vydaných skladbách je jasné, že se Brando's Eyes nehodlají zařadit mezi béčkové kapely, přičemž ambice potvrzuje čerstvá novinka "Edge of The World" s klipem natočeným v působivém industriálním prostředí Staré čistírny v Bubenči.

"Jsme nový vítr v tuzemském HC a rádi bychom to předvedli právě na FF2018, který každým rokem roste, a kde hraje spousta skvělých kapel. Chceme ukázat co v nás je a nabrat nové fans. Myslíme si, že hrajeme celkem originální styl, který se ne úplně snadno škatulkuje a může třeba právě tím zaujmout," vyjadřuje se kapela.

Brando's Eyes (anebo jinou kapelu) můžete poslat na FajtFest hlasováním ve druhém kole.

JAK SE HODNOTILO

V prvním kole obodovala sedmičlenná redakční crew Fakkera ve složení Petr "Ape" Adámek, Dominik "Dom" Šidlo, Kamila "Ámos" Ungerová, František "Frank" Fišer, Mates "Koury" Krč, Kamil "Doči" Dočkal a Aleš "Al Hell" Helísek všechny kapely od 0 do 100. Body jsme zprůměrovali a patnáct nejlepších skupin poslali dál. Brando's Eyes obsadili s 75,1 body sdílené 4. - 5. místo.


Brando's Eyes - Edge Of The World



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení