S FAKKEREM NA FAJTFEST (7.): Anime Torment - Český deathmetal vstříc Evropě i světu

Vydáno: 09.03.2018 18:05 - Petr Adámek

Přes 400 odehraných koncertů a více než 10 evropských tour. To jsou Anime Torment, kteří se v prvním kole soutěže S FAKKEREM NA FAJTFEST umístili na 7. místě a až do 16. března se budou ucházet o jeden ze dvou volných fleků na FajtFestu 2018.
Anime Torment je death metalová/deathcorová litoměřická kapela založená v roce 2007. Chlapi si zahráli na velkých festivalech jako např. Rockstadt Extreme Fest, Gothoom, Masters Of Rock apod. Na kontě mají 3 alba, poslední z loňského listopadu se jemnuje Afterlife.

Hodně plánů mají i tento rok. "Tento rok na jaře máme naplánované červnovou tour, na které se vydáme sami, hrajeme v Chorvatsku na metal festu a zakončujeme festivalem v Portugalsku XXXchick Párty, mezi tím máme vyplněné koncerty po Slovinsku, Italii, Francii a Španělsku. V zaří vyražíme na mini tour s anglickou mlátičkou Unfathomable Ruination po Čechách a Anglii, pak nás čeká víkend s frantíkama In Other Climes. V listopadu vyrážíme na 10 denní tourné po východě Evropy s mexickou bandou Muluc Pax a v únoru 2019 jedeme s touto bandou tour po Mexiku a Colombii." Přibyde k jejich plánům i FajtFest?

Anime Torment (anebo jinou kapelu) můžete poslat na FajtFest hlasováním ve druhém kole.


JAK SE HODNOTILO
V prvním kole obodovala sedmičlenná redakční crew Fakkera ve složení Petr "Ape" Adámek, Dominik "Dom" Šidlo, Kamila "Ámos" Ungerová, František "Frank" Fišer, Mates "Koury" Krč, Kamil "Doči" Dočkal a Aleš "Al Hell" Helísek všechny kapely od 0 do 100. Body jsme zprůměrovali a patnáct nejlepších skupin poslali dál. Bikkinyshop obsadili s 74,3 body sdílené 7. - 8. místo



Anime Torment - Last Farewell



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení