S FAKKEREM NA FAJTFEST (8.): Bikkinyshop - Co je to crossover-core?

Vydáno: 08.03.2018 18:40 - Petr Adámek

"Do lineupu bychom se stylově hodili a věřím, že bychom naší kvalitou neudělali pořadatelům ostudu," říkají Bikkinyshop. V prvním kole soutěže S FAKKEREM NA FAJTFEST se umístili na 8. místě a až do 16. března se budou ucházet o jeden ze dvou volných fleků na FajtFestu 2018.
Bikkinyshop jsou nejstarší a nejzkušenější kapelou z finální patnáctky. Její kořeny sahají až do roku 1998 do Berouna. Stylově se v průběhu let vyvíjeli přes alternativní rock a post-hardcore až k dnešnímu, jak sami sebe označují, crossover-core. Aktuální loňské album nese název Posh.

A proč stojí o hraní na FajtFestu? "Vedou ho lidé, kteří se vypracovali z nuly na sto a dělají celou tu akci srdcem. Spousta našich spřátelených skupin si na FF zahrála a dodnes o tom mluví jako o výjimečném zážitku, na který budou dlouho vzpomínat."

Bikkinyshop (anebo jinou kapelu) můžete poslat na FajtFest hlasováním ve druhém kole.


JAK SE HODNOTILO
V prvním kole obodovala sedmičlenná redakční crew Fakkera ve složení Petr "Ape" Adámek, Dominik "Dom" Šidlo, Kamila "Ámos" Ungerová, František "Frank" Fišer, Mates "Koury" Krč, Kamil "Doči" Dočkal a Aleš "Al Hell" Helísek všechny kapely od 0 do 100. Body jsme zprůměrovali a patnáct nejlepších skupin poslali dál. Bikkinyshop obsadili s 74,3 body sdílené 7. - 8. místo


Bikkinyshop - Seven Days

místo.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení