S FAKKEREM NA FAJTFEST (11.): From Void To Abyss - V zajetí násilí

Vydáno: 05.03.2018 17:10 - Petr Adámek

"To, co děláme, nás neskutečně baví a myslíme si, že jak naše tvorba, tak i živé vystoupení k FajtFestu sedí," říkají From Void To Abyss. V prvním kole soutěže S FAKKEREM NA FAJTFEST se umístili na 11. místě a až do 16. března se budou ucházet o jeden ze dvou volných fleků na FajtFestu 2018.
From Void To Abyss je pětičlenná pražská kapela, žánrově na pomezí metalcoru, deathcoru a post-hardcoru s datem narození v zimě roku 2015. Na jaře 2017 kluci vydali své první album Even the Good are Damned a během své nedlouhé existence už si stihli zahrát na Slovensku, v Německu, Maďarsku a Chorvatsku.

K možnému hraní na FajtFestu kapela doplňuje: "Sdílet stejnou stage s kapelou Emmure je sen našeho zpěváka. Zároveň se aktivně účastnit této akce s českou legendou Shadow Area by zase byla neskutečná čest pro našeho kytaristu." Tak co povede se jim to?

From Void To Abyss (anebo jinou kapelu) můžete poslat na FajtFest hlasováním ve druhém kole.

JAK SE HODNOTILO
V prvním kole obodovala sedmičlenná redakční crew Fakkera ve složení Petr "Ape" Adámek, Dominik "Dom" Šidlo, Kamila "Ámos" Ungerová, František "Frank" Fišer, Mates "Koury" Krč, Kamil "Doči" Dočkal a Aleš "Al Hell" Helísek všechny kapely od 0 do 100. Body jsme zprůměrovali a patnáct nejlepších skupin poslali dál. From Void To Abyss obsadili s 73,6 body sdílené 9.-11. místo.

From Void To Abyss - Make Us Whole
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení