VIDEO: Poslechněte si novinku Parkway Drive a zpověď Winstona McCalla v jednom

Vydáno: 02.03.2018 18:25 - Dominik Šidlo

Parkway Drive do nás opět pálí ostrým střelivem. Venku je nový singl "Wishing Wells", který kapelu zvukově posouvá o razantní krok dál.
Po veleúspěšné desce IRE, která byla hodně nasáklá heavymetalovými vlivy, jen málokdo tušil, jakou tvorbu přinese budoucnost. Vrátí se Parkway Drive k syrově tvrdým kytarám, jimiž prosluli, nebo se budou držet melodičtějších a uchopitelnějších riffů, které předvedli na poslední desce?

Odpověď je jasná - ani jedno. Novinka sice obsahuje prvky nejtvrdších songů z alba Atlas i určitou melodiku z IRE, která byla zmiňována, ale nese s sebou něco naprosto nového. Velké množství efektů, které vznikly na kytarách nebo jakkoli jinak (sami posuďte, co to hraje v pozadí), skupinu postrkují tou evolucí, která se nemusí líbit všem.

Celým klipem nás provází sám Winston McCall, který v temnotě mluví, přednáší a zpívá. I on dokazuje, že kapela se rozhodně necítí za vrcholem a pořád touží jít po té dlouhé cestě dál. Nové album zatím ohlášeno není, ale podle příspěvků na sociálních sítích se k něčemu velkému schyluje. Nemůžeme se dočkat!


Parkway Drive - Wishing Wells



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení