S FAKKEREM NA FAJTFEST (15.): Step to the Crowd - Vlkodlaci bez limitů

Vydáno: 01.03.2018 19:20 - Petr Adámek

Pop-punk, metalcore, hardcore a post-HC. "Nelimitujeme se, neřadíme se k určitému hudebnímu stylu," tvrdí Step to the Crowd, kteří se v prvním kole soutěže S FAKKEREM NA FAJTFEST umístili na 15. místě a až do 16. března se budou ucházet o jedno ze dvou volných míst na FajtFestu 2018.
Domácí základnou Step to the Crowd je Brno, nicméně členové kapely pocházejí z různých koutů republiky. Na scéně existují pět let a venku mají 2 EPčka: Stuck (2015) a Pandora (2017). Letos se chystají do studia znovu a pod novými věcmi bude opět podepsán Damián Kučera (Skywalker), s nímž STTC nahráli i většinu předchozích songů.

"FajtFest máme rádi a někteří z nás ho už navštívili, takže hraní na něm by bylo splnění celoživotního snu + aby byl všude mír. Dobrá, teď vážně, fakt máme FF rádi a víme, že to Bob dělá srdcem, hrají tam dost často spřátelené kapely a má to vždycky jen pozitivní feedback. Máme rádi fesťáky s takovou atmosférou a bylo by super okusit to na vlastní kůži."

Step to the Crowd (anebo jinou kapelu) můžete poslat na FajtFest hlasováním ve druhém kole.


JAK SE HODNOTILO
V prvním kole obodovala sedmičlenná redakční crew Fakkera ve složení Petr "Ape" Adámek, Dominik "Dom" Šidlo, Kamila "Ámos" Ungerová, František "Frank" Fišer, Mates "Koury" Krč, Kamil "Doči" Dočkal a Aleš "Al Hell" Helísek všechny kapely od 0 do 100. Body jsme zprůměrovali a patnáct nejlepších skupin poslali dál. Step to the Crowd obsadili s 69,3 body 15. místo.
 

STEP TO THE CROWD - LYCANTHROPES (OFFICIAL VIDEO)
 

Step to the Crowd - Stuck feat Maťo (Retarded Fish) - official video





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení