Billy Talent v Česku zadarmo? Stačí porazit Kanadu v hokeji!

Vydáno: 24.02.2018 08:20 - Mates Krč

Nestihli jste ani jednu ze dvou loňských zastávek Billy Talent u nás a chcete si to vynahradit? Tak potom ve třináct hodin 24. února sedejte k obrazovkách a fanděte české hokejové reprezentaci. Dohoda je prostě dohoda!
A o jakou dohodu to vlastně jde? Billy Talent totiž vloni v Praze a Olomouci vykřikovali, že pokud Češi Kanadu porazí na Oympijských hrách, přijedou nám zahrát úplně zadarmo. A vypadá to, že nešlo jen o plané výkřiky, kterých skupiny řeknou za tour desítky.

Kanadská partička totiž sama od sebe zveřejnila na sociálních sítích zprávu pro české fanoušky, že dohoda stále platí. "Našim drahým fanouškům v České republice, minulý rok jsme uzavřeli sázku, že pokud nás porazíte na Olympiádě, přijedeme a zahrajeme show zcela zdarma. Teď, přestože jste nás porazili ve skupině (ale na tom vůbec nezáleží), se utkáme v zápase o bronz. Jak bylo řečeno, sázka stále platí! Když vyhrajete, my přijedeme. Domluveno? Domluveno! Do toho," vyjádřili se Billy Talent.

A jak vidíte naše šance vy? Odjedeme domů s brekem a bez Billy Talent nebo s bronzem na krku a s Billy Talent ve výstroji?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení