VIDEO: Máme právo si sami vzít svůj poslední den? Gate Crasher píší epitaf života

Vydáno: 24.02.2018 11:00 - Dominik Šidlo

Smutek, deprese a samota dokáží být hodně zákeřné zbraně proti přežití. Song "Past" od brněnských hardrockerů Gate Crasher, ke kterému chlapi nechali vyrobit animovaný klip, o tom vypovídá víc než dost.
Píseň původem náleží k alba #nevynechas, které Gate Crasher vydali už v roce 2016, ale koncem roku 2017 udělali kompilaci ke svému desetiletému výročí, která nese název 10 LET. Právě na ní najdete nejlepší kousky, jaké kdy kapela vydala, a "Past" není výjimkou.

Od té doby skupina několikrát upozorňovala, že ve výrobě je i právě vydaný klip. A na výsledek se rozhodně vyplatilo počkat. Zhlédnutí klipu určitě doporučujeme, ale dejte si pozor, v jaké náladě si jej pustíte. Smutnější a tíživější pocity totiž chlapi do songu zřejmě ještě nedali, "Past" je prozatímním vrcholem procítěnosti jejich tvorby.


Gate Crasher - Past
1xBet promotion code is a unique code that allows players to accumulate additional points into their accounts in the form of a bonus. The promo code 1xbet when registering, and 1xBet boosts your sports bonus with 30%, up to a maximum of 130$. For a full list of 1xBet codes and available bonuses, see our full guide on the promo code, how it works and what welcome bonuses. There are two ways to acquire the promotion code from 1xBet. The first way to obtain the 1xBet promo code is at the promo code store on their website or app.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení