VIDEO: Multižánroví odpadlíci BXD BLXXD ukazují, co mají v sobě

Vydáno: 23.02.2018 09:00 - Dominik Šidlo

Na Západě roste další zajímavá formace, která se rozhodla smíchat všechno dohromady. V novém singlu "Rolling Rock" nám svůj mix žánrů představují BXD BLXXD (nezlámej si jazyk a čti 'bad blood').
Příběhy začínají, končí a znovu začínají. Své o tom ví několik členů těchto amerických týpků, kteří byli po násilných neshodách v kapele Capture (ex-Capture The Crown) nuceni z této známé metalcorové úderky odejít. Nevzdali se však a do nové tvorby dávají maximum.

Po odvetním songu "Capture", který byl ale z kanálu YouTube zřejmě samotnou kapelou smazán, vydávají novou věc i s klipem. Přinášejí originální směs hip-hopu a elektronického alternativního rocku, což by se v jejich podání dalo představit jako rap prostřihaný kytarami. Věřte nebo ne, ale i pro nekompromisního fanouška metalcoru by tohle v kombinaci s klipem mohlo znít dobře.

Co říkáte na novou tvorbu těchto odpadlíků? S Mitchem Rogersem jsme navíc chvíli po žhavém období pořídili rozhovor o Capture, BXD BLXXD i jeho dalších projektech. Interview najdete zde.


BXD BLXXD - Rolling Rock



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení