Suicide Angels pořádají další charitativní akci. Podpoří je Breaking the Cycle, Bad Face a Stay Down

Vydáno: 20.02.2018 10:20 - Dominik Šidlo

Ne každému se v životě dostalo toho, co my považujeme za samozřejmost. Konkrétně Tomášek Voborník za rok a půl nasbíral tolik smůly jako nikdo jiný. Krásné modelky ze Suicide Angels ale vyrážejí na pomoc.
"Tomášek se nám narodil 4.12.2016 v jilemnické porodnici. Po narození nedýchal, byl zaintubován a převezen do Fakultní nemocnice v Hradci Králové, kde mu po 3 týdnech diagnostikovali vzácné, geneticky podmíněné a potenciálně smrtelné onemocnění - CCHS (Kogenitální centrální hypoventilační syndrom)," píší na Facebooku rodiče malého hrdiny. Naneštěstí Tomáška potkalo další množství nemocí, které ho omezují na každém kroku.

Potetované modelky Suicide Angels, které organizují focení a veřejné akce, díky nimž se vždy podaří nějaký ten peníz pro podobné případy získat, pořádají v Brně velikonoční verzi Night of Suicide Angels. Právě výtěžek z této události, která proběhne 31. března v Mersey klubu v Brně. Celý večer navíc bude probíhat za doprovodu metalcorových Stay Down, ještě metalcorovějších Breaking The Cycle a heavy borců Bad Face. Určitě si na tuto akci udělejte čas a pojďte pomoci dobré věci.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení