VIDEO: Právní problémy vyřešeny, Light The Torch (ex-Devil You Know) jsou zase ve hře

Vydáno: 07.02.2018 11:35 - Dominik Šidlo

Kvůli blíže nespecifikovaným potížím se pánové z Devil You Know dostali do nepěkné situace. Museli si změnit název a zdálo se, že úplně utichli. Naštěstí se vracejí zpět s novým jménem, songem a albem na obzoru.
Zdatný chlapík Howard Jones má za sebou velice bohatou kariéru. Po úspěšném působení v metalcorových Killswitch Engage se rozhodl, že nemá dost, a založil si projekt Devil You Know, který svým oldschool corem ničil haly. Kapela vydala dvě úspěšná alba The Beauty of Destruction a They Bleed Red, přičemž se jakožto předskokan 5FDP a Papa Roach představila i v České republice.

Naskytly se však blíže nespecifikované problémy, díky nimž kapela oznámila ukončení svojí působnosti pod jménem Devil You Know, a vytasila nový název - Light The Torch. Nyní v novém oblečení vydávají "debutový" singl "Die Alone" a upoutávají jím na placku Revival, která by se měla dostat mezi veřejnost 30. března pod štítkem Nuclear Blast.

Styl kapely se lehce pohnul k měkčí formě metalcoru, i přesto se ale zdá, že chvíle odpočinku celé bandě prospěla a z "Die Alone" se tím pádem stává regulerní příprava na budoucí tvorbu. Připravte se poslechem písně a jako dezert si dejte i klip, který startuje novou éru Light The Torch.


Light The Torch - Die Alone



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení