S Fakkerem na Fajtfest - dostaň svoji kapelu na kopec!

Vydáno: 01.02.2018 08:00 - Petr Adámek

Máš kapelu a chceš si zahrát na nejlepší žánrové akci u nás? Časopis Fakker ve spolupráci s pořadateli Fajtfestu vyhlašuje soutěž o tři místa v line-upu. Sdílet jedno pódium s hvězdami jako Emmure, King 810 nebo Crystal Lake nikdy nebylo jednodušší!
Do soutěžního klání se může přihlásit česká nebo slovenská kapela, která má žánrově blízko k metalcoru, nu-metalu, hardcoru, deathcoru či příbuzným žánrům. Jestli tvoje parta odpovídá popisu, pošli nám videoklip nebo skladbu ze studia, připoj do emailu pár slov o své partě a také důvod, proč chcete hrát na FajtFestu 2018. Pozor, zaslaná hudební ukázka by neměla být živák.

Deadline přihlášek je 18.2. Redaktoři časopisu Fakker, hlavního mediálního partnera Fajtfestu, následně vyberou nejlepších patnáct skupin, zveřejní je na svém webu a o dalším průběhu budou od 1.3. hlasovat fanoušci. První dvě jména, která ve druhém kole získají nejvíc hlasů, postupují na festival přímo. Jednu bandu vybere porota (opět z řad redakce Fakkera) po vlastní úvaze nezávisle na hlasech.

Desátý ročník FajtFestu proběhne v termínu 12.-14.7. 2018 tradičně na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Lístky seženete přímo u pořadatele za 900 Kč. Cena platí jen do konce února, od března se o stovku zvýší. Tak čau na kopci!


Fajtfest 2017 (Official aftermovie)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení