Oli Sykes pomáhá dětem ke vzdělání

Vydáno: 31.01.2018 10:10 - Kristýna Doležalová

Frontman britských Bring Me The Horizon dokázal, že má srdce na pravém místě už několikrát. Třeba ve chvíli, když se spolu s Jordanem Fishem rozhodli vyšplhat na Kilimandžáro, aby získali nějaké peníze pro charitu. A tím to nekončí.
Tentokrát jde o pomoc dětem v Kostarice. "Zhruba 67 milionů dětí nechodí do školy, protože si jejich rodiny nemůžou dovolit školní uniformy ani základní školní pomůcky. Většina rozvojových zemí nenošení uniforem bere jako nelegální. Mnoho rodin přežívá jen na několika málo dolarech denně a i něco tak prostého jako školní uniforma je pro ně příliš drahé. Vzdělání je tedy téměř nedosažitelné." Tak zní zpráva, kterou Oliver Sykes nechal kolovat po internetu. Navíc však přidal řešení, spolupráce jeho značky oblečení Drop Dead s organizací Akin. O co go?

Vlastně je to jednoduchý. Na stránkách Drop Dead velice snadno najdete Akin Project, kliknete na "Donate + Print" a po odepsání £15 z vašeho účtu vezmete jednu ze svých starých mikin a pošlete ji hezky do Sheffieldu, kde se na ni vrhne tým natěšených nažehlovačů, který vám ze staré nevýrazné mikči udělá Drop Dead kousek a pošle jej zpět.

Chcete zazářit ve svém jedinečném Drop Dead kousku a ještě pomoci dobré věci? Tak šup!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení