Marilyn Manson zase v něčem litá a místo zpěvu blábolí. Fanoušci požadují vrácení peněz

Vydáno: 22.02.2018 10:15 - Mates Krč

Šílenec Marilyn Manson přitáhl s další slabší chvilkou. Tentokrát to odnesli ti nejvíc nevinní - samotní fanoušci a návštěvníci koncertu. Ti teď kvůli zpvákově frašce chtějí vrátit peníze.
Na tohle vystoupení bude chtít Marilyn co nejrychleji zapomenout. Eh, pokud si teda vůbec něco pamatuje. Povídá se totiž, že Manson zazpíval na vystoupení v americkém Huntingtonu něco mezi čtyřmi až sedmi songy, z toho některé byly dokonce zkrácené. Jediné kompletní zahrané skladby měly být "The Reflecting God", "Deep Six" a "This is the New Shit".

K tomu všemu přišel v pauze mezi jeho pokusy o zpěv moment, kdy zpěvák prostě jen několik minut blábolil všemožný kraviny a doprovodná skupiny, jež je s největší pravděpodobností připravena na úplně každou možnost, začala do toho cirkusu hrát doprovod. A jeden šikula to natočil. Mrkněte na konec článku.

Achjo, Marilyne, Marilyne...


Velký pětistránkový článek s nahlédnutím do Mansonovy zvrácené a prohnilé duše najdete v říjnovém Fakkerovi. A plakát k tomu. O číslo nám napiště, rádi pošleme poštou.


Marilyn Manson F!



Marilyn Manson meltdown NY,2/15/18

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení