FAKKER BLOG: My Chemical Romance ne až tak mrtví?!

Vydáno: 22.01.2018 09:35 - Kristýna Doležalová

My Chemical Romance se jako kapela nesmazatelně zapsali do srdíčka každého teenagera procházejícího si fází laku na vlasy a tužky na oči. I dnes, téměř 5 let po jejich rozpadu, jsou věrní fanoušci schopní nad jejich odchodem z hudební scénu fňukat a vytvářet různé spekulace. V posledních dnech však spekuluje celý internet, co se to u My Chemical Romance děje? A děje se vůbec něco?
Díra, kterou My Chem zanechala v našich černým duších se stále více a více prohlubuje. Takový menší vzestup a pád emařů byl vidět už minulý rok, kdy se kluci rozhodli slavit 10 let svého zásadního alba The Black Parade. Bohužel zvolili variantu, kdy vlastně jen zveřejnili video s datem. To bujné fantazii fanoušků stačilo k tomu, aby uvěřili, že My Chemical Romance se vracejí. Nevracejí.

Tahle ne-až-tak-mrtvá kapela se na povrch zase začala vracet hlavně poslední týden, kdy se z ničeho nic na jejich youtube kanálu objevil film natočený na jednom z koncertů. Fanoušci ihned zbystřili a po chvíli nevěřili vlastním očím. Na internetu se začala objevovat další videa, a to nezveřejněné verze videoklipů, které všichni tak milujeme. "Helena", "I Don't Love You" nebo "Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na)" ve zcela novém kabátku.

Největší emo zhobou jsou oficiální stránky kapely, kde se po rozkliknutí kolonky "tour" zobrazí výzva, ať počkáme na více detailů ohledně nadcházejích tour. Ačkoliv každý z členů už je mnohem dál a věnuje se svým soukromým projektům, tenhle detail zní zajímavě, že?

Nechme spekulování, čas sám ukáže, zda fanoušči doufají marně, či zda v tom fakt něco je. Můžeme očekávat návrat, jak praví staré emo legendy nebo se kluci už doopravdy posunuli dál? 


My Chemical Romance - The Black Parade Is Dead! (Full Concert Film)



My Chemical Romance - I Don't Love You (Outtake Version)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení