Bad Wolves měli s Dolores O'Riordan z The Cranberries v den její smrti nahrávat

Vydáno: 17.01.2018 15:40 - Mates Krč

Smutná zpráva o smrti zpěvačky legendárních The Cranberries Dolores O'Riordan obletěla 15. ledna celý svět. Kromě rodiny, přátel, fanoušků a zbytku kapely byli šokováni také Bad Wolves, kteří měli se zpěvačkou zrovna spolupracovat na vlastní verzi hitovky "Zombie".
Bad Wolves s dnes už známým zpěvákem Tommy Vextem, jenž vloni zaskokoval za Ivana Moodyho u FFDP, totiž nahráli svou verzi nejslavnější písně The Cranberries "Zombie" a vše se dostalo až k samotné zpěvačce, která byla z předělávky nadšená a chtěla mít na ní svůj hlas.

"Jsme šokovaní a smutní. Dolores nás opustila pouhých několik hodin předtím, než měla nahrát vokály pro naši verzi 'Zombie'. Je to neuvěřitelně osobní píseň, a přestože jsme rocková skupina, vždycky jsme cítíli její energii, jež jsme chtěli mít, bez ohledu na žánr. Když jsme se dozvěděli, že se zpěvačce naše verze líbí a chce na ní zpívat, byl to největší kompliment, jaký by kdy mohla nová, ale vlastně jakákoliv skupina dostat," napsal na Facebookový profil kapely frontman Tommy Vext.

"Naše srdce jsou zlomená. Jsme zarmouceni, že jsme tuto spolupráci nemohli dotáhnout do konce. Přejeme upřímnou soustrast rodině, přátelům a fanouškům z celého světa. Doufáme, že uděláme Dolores hrdou, když naši verzi vydáme," dodal.

Vyjádřil se také ředitel Eleven Seven Music Dan Waite: "Byla plná života, žertovala a byla šťastná, že se tento týden potkáme. Těšila se, až bude nahrávat vokály. Zpráva o její smrti je zničující."


The Cranberries - Zombie 




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení