VIDEO: Jak dobře znáte Fall Out Boy?

Vydáno: 25.01.2018 16:45 - Kristýna Doležalová

Fall Out Boy už se po světě chvíli toulají. Jejich kariéra přešla od emo týpků s divnými vlasy až po pop-rockové hvězdy, kterým 19. ledna vyšlo nové album M A N I A. Song "Wilson (Expensive Mistakes)" je další ochutnávkou z chystaného a věřte, že opět budete samým štěstím skákat po pokoji.
Fall Out Boy mají venku šílený song plný odkazů především na svou vlastní tvorbu. Je to vlastně takový malý kvíz "Jak dobře znáte Fall Out Boy". Třeba ta ruka, s kterou se Patrick Stump mazlí hned zezačátku? No tu mu usekli v songu "The Young Blood Chronicles". A ta Frankeinsteinova ovečka? Ta je samozřejmě z obalu alba Infinity On High. Mezi nejčerstvější pak patří fialová lebka známá z "HOLD ME TIGHT OR DON'T". Prostě super podívaná pro každýho věrnýho fandu. Nebaví vás tyhle odkazy? Song obsahuje i spoustu narážek na filmy! Samotný název odkazuje na film Cast Away (Trosečník) a věta "Přestanu nosit černou až vymyslí temnější barvu." pak na Addamsovu rodinu. Na video mrkněte na konci článku.

A takovej bonus, kdo zavolá na číslo 1-833-688-2697 (rozšifrovaně 1-833-OUT-BOYS), uslyší audio zprávu namluvenou samotným Patrickem Stumpem.

Vydání alba M A N I A je naplánováno na 19. ledna a vypadá to, že pro Fall Out Boy bude 7 šťastné číslo!


Nejčerstvější novinky o Fall Out Boy najdete v únorovém čísle. V prodeji od 31.1.

Fall Out Boy F!

Fall Out Boy - Wilson (Expensive Mistakes)



Fall Out Boy - Church



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení