VIDEO: Sebastien chtěji vymlátit ring power-metalem

Vydáno: 22.01.2018 15:55 - Dominik Šidlo

Domácí power melodici Sebastien, jimž vévodí křišťálový hlas Jiřího Raina, o sobě po dvou a půl letech dávají znovu vědět. Venku je singl "Winner" a kormidlo dosavadního zvuku se znatelně otáčí.
U prvních dvou alb Tears of White Roses (2010) a Dark Chambers of Déjá Vu (2015) se o produkci postaral mistr kytarista Roland Grapow (ex-Helloween) a kapela celkově spolupracovala s velkým množstvím jmen, jako jsou Black Sabbath, Rhapsody, Avantasia a další. Díky těmto různým spoluprácím měla také možnost zahrát si v roce 2016 na legendárním německém festivalu Wacken.

Tentokrát dali pánové ze Sebastien důvěru německému vydavatelství Pride & Joy Music, jehož prostřednictvím celosvětově vydají nové album Act of Creation. Zatím z něj veřejnosti ukázali ilustraci a také singl "Winner", na kterém si svoji část zazpíval Mayo Petranin ze Signum Regis.

Skupina razantně změnila svůj zvuk, vývoj je od obou předchozích desek znatelný. Najednou během celého songu uslyšíte neurčité prvky disko hudby, která se dříve v kapelní tvorbě vůbec nevyskytovala. I tématicky se borci posunuli a v klipu k songu využívají prostředí ringu a boxu. O kompletní režii tohoto videa se postarala Spark TV, která vytrvale rozšiřuje svoji působnost. Mrkněte na webovky.


Sebastien - Winner



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení